Workshop werk privé balans

Workshop werk privé balans

Soms lijkt de werkdruk niet zo hoog, maar ontstaan wel de bijpassende klachten. En klachten verdwijnen niet wanneer er niets verandert. Focus, energie en productiviteit gaan achteruit. Men is minder scherp, niet meer zo vrolijk. Dit moet anders kunnen.

Hoe ontdek je werkstress?

Doe mee aan de workshop Werkdruk Verlagen en ontdek wat een hoge werkdruk met je kan doen. Welke klachten sluipen erin en via welke weg? Hoeveel kan je aan en hoe komt het dat overbelasting blijkbaar vaker voorkomt dan we denken?

Voorkomen & herstellen

Natuurlijk draait de workshop niet volledig om ellende. Er komen ook oplossingen. Hoe kun je werkstress herstellen en zelfs voorkomen? Ook een goede werkhouding, werktips en de balans tussen werk en privé komen aan bod.

Aansluitend Office Gymmen (optioneel)

Tijdens de workshop wordt ook Office Gymmen geïntroduceerd. Hier draait het om oefeningen die het lichaam soepel maken. Een zeer laagdrempelige manier om bewust te worden van jouw eigen vitaliteit. Daarna is het jouw beurt. De workshop geeft je de handvatten, jullie pakken samen verder.

Klinkt dit als een goede investering in de gezondheid van jouw medewerkers? Neem contact op en wij voorzien je graag van meer informatie en zelfs een plan op maat. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?