Teambuilding: zingen met collega’s

Zingen met collega's

Een workshop vol hilariteit, ontspanning en verbinding. Zingen met collega’s, daar had je vast nog niet aan gedacht? Iedereen kan zingen, ook jij. En dit gaan we je laten zien tijdens de workshop Zingen met Collega’s.

Van online pubquiz tot miniconcert

Na deze workshop heb je de fijne kneepjes van het zingen helemaal onder de knie. Net als al jouw collega’s. Iedereen doet mee, op eigen tempo. Uiteraard online vanuit huis en onder begeleiding van een zangdocent. De workshop sluit af met een mini-concert of gezellige en interactieve online muziekquiz.

Je wordt niet helemaal in het diepe gegooid, je mag je voorbereiden. Iedereen ontvangt vooraf een sheet met bladmuziek en de nummers die aan bod komen tijdens de workshop. Kinderen Voor Kinderen is er niks bij, want jullie zingen meerstemmig. Beleef bijzondere momenten tijdens deze workshop, een herinnering voor altijd.

  • Duur: in overleg (vanaf 1 uur)
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Bepaal zelf het genre
  • Onder begeleiding van een ervaren zangdocent en/of quizmaster
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Van Kraantje Pappie tot Celine Dion of AC DC. Alle ideeën zijn welkom. Voor meer informatie of een passende offerte neem je gewoon contact met ons op.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?