Bedrijfsbootcamp | Werk aan je teambuilding

Alle collega’s in vorm? Kies voor bootcamp op het werk. Met de focus op conditie, kracht en uithoudingsvermogen, schudt iedereen de werkstress tegelijk van zich af. Aan de hand van verschillende workouts raakt het koppie even helemaal leeg. Heerlijk!

Voeg bedrijfsbootcamp toe aan jullie vitaliteitsprogramma

Jouw gedachten zijn 1 uur lang niet bij het werk. Daar is geen tijd voor want jouw buikspieren, benen en bovenlichaam verdienen nu alle aandacht. Iedere week zijn de sessies anders en zo werk je aan je eigen conditie, uithoudingsvermogen en kracht. De trainer biedt variaties op de oefeningen zodat alle collega’s op hun eigen niveau mee kunnen doen. Indien mogelijk is de bedrijfsbootcamp buiten.

Bootcamp is slechts 1 van de vele mogelijkheden van sporten op het werk. Ontdekken welke sport bij jouw onderneming past? Hiervoor hoef alleen maar even contact met ons op te nemen.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Bedrijfsbootcamp

Specificaties

  • Duur: 30 minuten tot 1 uur per sessie
  • Op locatie, online of hybride In groepsverband
  • Buiten of binnen
  • Onder begeleiding van een professionele bootcamp trainer 
  • Ons advies: programma bedrijfsbootcamp
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Enthousiast en stimulerend"

De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij dit doen is bijzonder stimulerend. Zeer te spreken over de stoelmassages. Topervaring!

René Fernhout - Manager GVB

"Plezier en verbinding"

Leuke online workshop (online bootcamp). Meer dan geslaagd. Natuurlijk was het inspannend, maar het creëerde ook zeker plezier en verbinding.

Michiel - Commercieel Directeur Kamer van Koophandel

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Empowerment op het werk; gaaf! Maar wat is het eigenlijk precies? Kort samengevat kunnen we ‘empowerment’ omschrijven als: het vinden en vergroten van je eigen kracht en capaciteiten. Iedereen heeft ervaringen, wensen en talenten. De keuze is aan jou wat je daar mee doet. Tijdens deze workshop kijken we samen naar energieke werkvormen om empowerment

Bekijk
Empowerment & boxing

Hot item: de lunchwandeling We hebben het hier niet over het blokje om tijdens de pauze. ‘Lunchwandelen’ is tegenwoordig een begrip en de effecten een positieve verrassing. Strek samen met collega’s én een ervaren wandelcoach de benen en ga daarna weer energiek aan het werk.Fit & vitaal voor iedereen Lunchwandelen is ontzettend laagdrempelig. Vrijwel iedereen kan

Bekijk
Hot item: de lunchwandeling

Organiseer een sportdag op het werk Een sportdag op kantoor! Klinkt dit niet fantastisch? Het is een superleuk idee als teambuildings event. En nog eens gezond ook! Door met jouw collega’s een dag te gaan sporten werk je aan de teamgeest, jullie gezondheid en motivatie. Een uitje met zoveel voordelen.Hoe werkt zo’n sportdag op kantoor?Jullie

Bekijk
Organiseer een sportdag op het werk

Staat het al op jullie vitaliteitsprogramma? Stretchen op het werk. Want vergis je niet, rekken en strekken kan ontzettend veel verschil maken tijdens de drukte van een volle werkdag.Soepele spieren, productieve medewerkersVan die vastzittende schouders en nek wil je wel af, maar je dagelijks naar de sportschool zie je echt niet zitten. Ontwikkel soepele spieren

Bekijk
Stretching workshop: ontspannen op werk
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.