Smoothies thuis of op de werkvloer

Dagelijks de juiste hoeveelheid groente en fruit; het zet je in je kracht. 500 gram per dag: wij zorgen ervoor. Je bent het meest energiek en daar profiteer jij natuurlijk van. Zowel zakelijk als privé. Bij een smoothie abonnement staat er ’s ochtends een heerlijk gezond sapje voor je klaar. Iedere keer een andere.

Smoothie abonnement: lekker!

Deze hippe smoothies zijn gezond en voor iedereen. Want er is keuze, inspiratie en ze zijn erg lekker. Ook kunnen we je laten genieten van steeds nieuwe ingrediënten per seizoen. 

Naast een smoothie abonnement bieden wij ook een smoothie workshop. In deze workshop leer je zelf de fijne kneepjes onder leiding van een voedingdeskundige. Een heerlijk interactieve workshop; uiteraard eindigend met de door jou zelf gemaakte beste smoothie.

Wat zijn de voordelen voor je werkgever?

Dat zijn er genoeg om op te noemen! Door de extra energie krijgen medewerkers sneller hun werk af en ze zijn bewezen geconcentreerder. Niet onbelangrijk natuurlijk. En vergeet natuurlijk niet wat aandacht doet met een medewerker in termen van loyaliteit, betrokkenheid en waardering. De medewerker wordt gezien, het bedrijf wordt gezien als duurzaam en groene organisatie.

Interessant voor jouw onderneming ? Neem contact op en wij helpen je met al je vragen.

  • Groot en kwalitatief aanbod
  • Keuze tussen eenmalige en herhalende activiteit
  • Ons advies: terugkerende workshop
Smoothie

Specificaties

  • Duur of frequentie bepaal jij
  • Tijdstip in overleg
  • Op locatie naar keuze
  • Bereid door een voedingsdeskundige
  • Ons advies: wekelijkse smoothies op kantoor
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Inspirerend: een motiverende speaker“Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al niet luisteren naar goede raad over

Bekijk
Inspirerend: een motiverende spreker

Iets oogsten uit de natuur doe je met al je zintuigen. Je kijkt, voelt, ruikt, kneust, proeft en plukt de mooiste bloemen, planten, bessen,

Bekijk
Wildplukken workshop voor bedrijven

Koken met collega'sTeambuilding pur sang. Werk je niet goed samen? Dan drukt het eindresultaat je nog eens extra op de feiten. Qua thema kiezen

Bekijk
Koken met collega’s

Daar word je toch vrolijk van? Samen op het werk smoothies maken. Deze workshop zorgt voor meer dan alleen plezier, het laat de medewerkers

Bekijk
Samen smoothies maken
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.