Gezonde thuiswerkplek inrichten

Stoel op de verkeerde hoogte tegenover een scherm dat te laag staat of een muis die simpelweg niet bij jouw hand past. Vaak heb je het niet door maar sluipen klachten in spieren en gewrichten er langzaam in. En niemand die het ziet want jij werkt thuis.

Een werkplekonderzoek biedt de oplossing

Een goede instelling van je werkplek maakt wel uit. Een juiste werkplek + voldoende beweging houdt klachten buiten de deur. Of je nou thuis werkt of op de zaak, het op de juiste manier inrichten van jouw kantoor is belangrijk.

Tijdens een werkplekonderzoek kijken we naar de instellingen van de werkplek en de houding van de gebruiker. Zo brengen we snel in kaart hoe het beter kan. Kleine aanpassingen maken vaak al een groot ergonomisch verschil. Fysieke tips in bij het onderzoek inbegrepen.

  • Duur: 15 á 20 minuten per werkplek
  • Persoonlijk werkplekadvies
  • Ook online mogelijk
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Werkplek thuis inrichten, maar hoe?

Een fiscaal voordelige investering, maar misschien maakt een werkplekonderzoek wel het verschil in jouw organisatie. Iedereen weet tenslotte dat wie lekker in z’n vel zit, zijn/haar werk veel beter aan kan. Wil je meer horen over de voordelen? Stuur ons een mailtje. Bellen kan natuurlijk ook.

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?