Ultiem relaxen: Tai Chi

Tai Chi op het werk

De bewegingen van Tai Chi hebben gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het brengt ons lichaam en geest in balans. Wereldwijd gebruikt men Tai Chi als ontspannen oppepper voor, tijdens of na het werk. En dat is niet voor niks.

Breng jouw leven in balans

Bij Tai Chi denk je misschien meteen aan groepen mensen in een park in China. Maar zoek het eens dichter bij huis, want ook in Nederland is Tai Chi enorm in opkomst. Wat de Chinezen al eeuwen weten, ontdekken we hier in Nederland nu pas. Volg de bewegingen en er ontstaat een vitaal en energiek gevoel in zowel het lichaam als de brein. Beoefen Tai Chi tijdens werk en dit heeft een positief effect op de werkzaamheden. Je bent scherp, creatief flexibel en vrolijk. Een fijn persoon om mee samen te werken. Was iedereen maar zo. En dat kan.

  • Duur: 1 uur
  • Op locatie of online
  • In groepsverband
  • Onder begeleiding van een ervaren Tai Chi docent
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Tai Chi is rustig en vraagt niet om een grote krachtinspanning. Vooral spieren en gewrichten staan centraal. Het resultaat? Een betere lichaamshouding, minder stress en een hoger concentratievermogen. Is dit iets voor jouw bedrijf? Neem contact op en wij informeren je graag over de mogelijkheden en fiscaal voordelige tarieven.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Let op: Nog maar 2 proeflessen deze maand beschikbaar

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?