De leukste Online Workshops van 2022

Inspirerende en creatieve online workshops om jezelf te ontwikkelen!

Inspirerende online workshops

Inspirerende en creatieve online workshops om jezelf te ontwikkelen!

 

Waarom kiezen voor een online workshop?

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Kies voor een inspirerende online workshop of een creatieve workshop speciaal voor bedrijven. Help jouw personeel met handvatten voor een vitale levensstijl en zorg voor werkgeluk in jouw organisatie.  Een groot aanbod in workshops van een online workshop anti-stress & burn-out, werkprivé balans, voeding, office gym, vitaal leiderschap tot online workshops ademhaling, smoothies maken en kleur – en stijladvies. Deze leuke workshops worden online aangeboden zodat het voor iedereen even makkelijk is om deel te nemen aan deze online trainingen vanuit huis of op kantoor.

Aanbod van alle online workshops

Inspirerende en creatieve online workshops kunnen stimuleren dat het personeel met een glimlach naar werk komen. Een workshop kan zijn dat het ijs wordt gebroken tussen de medewerkers, maar een workshop kan heel inspirerend en leerzaam zijn. Ondanks dat het online is ben je toch met elkaar en kan je in een gezellige en vettrouwde omgeving de workshop volgen. Ook is het mogelijk om de workshop  in eigen tempo volgen en kan je zelf kiezen waar je de workshop volgt of je het in de eigen keuken volgt of achter je bureau.

Met je eigen collega’s leren samenwerken en communiceren online wordt steeds belangrijker sinds er meer vraag is naar hybride werken. Zo heb je de workshop thuis leren koken met collega’s. Hierin leer je met een gezellige sfeer heerlijke gerechten maken waarna je aan het einde kan genieten van je eigen creatie of maak je een lekker drankje in de workshop smoothies smaken onlineDe workshops worden gehouden bijvoorbeeld via Zoom en wordt er een uitnodiging gestuurd per e mail. Hieronder hebben we alle online workshops voor jou op een rijtje gezet:

Alle vitaliteit & teambuilding online workshops

Slaap

Welke online workshop past het best bij jouw bedrijf?

De juiste online workshop te kiezen voor wat past binnen het bedrijf is vaak een lastig iets. Kies je bijvoorbeeld voor iets wat veel aansluit op de dagelijkse activiteiten binnen het bedrijf of kies je voor een unieke / leuke workshop die je normaal gesproken niet dagelijks voorbij ziet komen.
Om hierbij te helpen zijn er de volgende tips:

1. Spreek met collega’s en luister goed naar waar zij behoefte aan hebben.
2. Bepaal vooraf wat het doel van de workshop is. Is het als een leuk bedrijfsuitje of wil je liever een leerzame workshop?
3. Zorg dat iedereen de workshop in eigen tempo kan volgen waar zij ook willen.
4. Wat ook werkt is niet te veel druk leggen achter het kiezen.
5. Kijk wat de workshops inhouden en vergelijk de workshops met elkaar.

Persoonlijke ontwikkeling door middel van online workshops

De workshops met betrekking tot persoonlijke groei zijn  hartstikke leerzaam en nuttig. Er zijn allerlei verschillende soorten workshops online te geven maar ook op locatie. Zo leer je met elkaar op een leuke manier skills als timemanagement of alle verschillende soorten communicatiestijlen en hoe / wanneer je dit kan toepassen in het dagelijks leven. 

Deze workshops dragen bij dat je door middel van een online sessie veel toegevoegde waarde krijgt wanneer je mee doet. Het leuke aan deze creatieve workshops is dat wanneer je werkt je gelijk resultaat ziet in de dagelijkse acties die je uitvoert.(resultaat ervaar je op je eigen tempo)
 Uiteraard adviseert De Fitte Medewerker hier graag over. Neem gerust contact op.

Ontspannen door middel van online workshops

De workshops voelen als een bedrijfsuitje of een dagje weg en de workshops zijn ook nog eens hartstikke leerzaam en nuttig. Er zijn allerlei verschillende soorten workshops online te geven maar ook op locatie. Zo leer je met elkaar op een leuke manier nieuwe skills die toepasbaar kunnen zijn na de workshops. Tussen de harde werkdagen door kom je met elkaar tot rust in de ontspannen online trainingen. 

Deze workshops dragen bij dat je door middel van een online sessie veel toegevoegde waarde krijgt wanneer je mee doet. Door middel van een rustige uitleg over de workshop en wat er van je verwacht wordt deel je vervolgens met elkaar de feedback en leer je op deze manier gezamenlijk een nieuwe skill, door het delen van tips help je zo elkaar en zijn deze creatieve workshops ook goede activiteiten voor teamwork en -building.
Uiteraard adviseert De Fitte Medewerker hier graag over. Neem gerust contact op.

Voel je energieker door een digitale training

Van een creatieve workshop tot een sessie die je doet zweten, dit is niet zomaar een online workshop schilderen van dikke dames. Fit, vitaal en energie zijn altijd key. En dit kun je op verschillende manieren bereiken. Zie het als samenwerken. Werknemers, MT en directie doen samen een activiteit, leren elkaar kennen en hebben plezier. Kies voor een leerzame online workshop zoals smoothies maken, leren masseren of hoe je ongeremd kunt lachen

Verlaag de werkdruk op de zorg, verhoog het werkgeluk dit houd jouw medewerkers vitaal, betrokken en vrolijk. Tevens stimuleert dit tot creatieve ideeën en creativiteit in het algemeen. Ondanks alle creatieve workshops moet je wel in gedachte houden dat je daadwerkelijk een nieuwe skill leert en niet enkel een online workshop schilderen is van dikke dames.

Ook stimuleer je door middel van workshops de sfeer in het team doordat je gezamenlijk als team een leuke workshop volgt en hiermee ook nog eens nieuwe competenties leer. Het gemakkelijke aan deze workshops is dat een ieder zijn eigen tijd kan nemen met het leren van een nieuwe skill doordat de workshop online wordt aangeboden via ZOOM.

Mocht je interesse hebben, dan kun je hieronder direct een offerte aanvragen.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Lager ziekteverzuim

 • Preventief
 • Vitaler personeel
 • Financieel gunstig
 • Minder rugklachten/RSI
 • Verlaagd de bloeddruk
 • Kleinere kans op burn-outs
 • Ontspannen op werk, relaxt thuis

Verhoging productiviteit

 • Meer energie
 • Alerter, minder fouten
 • Verhoging concentratie en geheugen
 • Discipline en doorzettingsvermogen
 • Overwinnen van uitdagingen
 • Creativiteit wordt gestimuleerd
 • Investering die je snel terugverdient

Teambuilding/loyaliteit

 • Groei loyaliteit naar organisatie
 • Ontspannen en gezellig personeel
 • Moraal van het team wordt verhoogd
 • Positief imago voor de organisatie
 • Teamgeest wordt steeds sterker
 • Verhoogd werkplezier
 • Tevreden personeel
Scroll naar top