De leukste Online Workshops van 2022

Kies voor een inspirerende online workshop of een creatieve workshop speciaal voor bedrijven. Help jouw personeel met handvatten voor een vitale levensstijl en zorg voor werkgeluk in jouw organisatie.  Een groot aanbod in workshops van een online workshop anti-stress & burn-outwerkprivé balans, voeding, office gymvitaal leiderschap tot online workshops ademhalingsmoothies maken en kleur – en stijladvies.

Deze leuke workshops worden online aangeboden zodat het voor iedereen even makkelijk is om deel te nemen aan deze online trainingen vanuit huis of op kantoor.

Teambuilding

24 Online Workshops

Tijdens de workshop vitaliteit leer je als team hoe je beter in je vel kan zitten en wat

Bekijk
Workshop Vitaliteit: verhogen van vitaliteit?

Hoe gemakkelijk zeggen jouw medewerkers ‘nee’? Vinden zij het lastig voor zichzelf op te komen en hoe weerbaar

Bekijk
Anti-stress workshop ‘hoe voorkom ik een burn-out?’

Soms lijkt de werkdruk niet zo hoog, maar ontstaan wel de bijpassende klachten. En klachten verdwijnen niet wanneer

Bekijk
Workshop werk privé balans

Daar word je toch vrolijk van? Samen op het werk smoothies maken. Deze workshop zorgt voor meer dan

Bekijk
Samen smoothies maken

Wat is eigenlijk zelfontplooiing. Maar vooral hoe zorg je ervoor dat medewerkers groeien, succesvol en bevlogen blijven. Hoe

Bekijk
Persoonlijke ontwikkeling: ontplooi jezelf!

Effectief: workshop voeding Heb je medische klachten, zoals een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte, diabetes? Wil je afvallen?

Bekijk
Gezonde voeding workshop

Razendsnel stijgt de energie. Mensen komen zelfs al in beweging. Haka, bekend van de wereldberoemde openingsdans bij rugby.

Bekijk
Haka workshop, krachtige teambuilding

EFT Workshop: Hoe werkt het?Loop jij dagelijks tegen stress en/of angsten aan? En hoe zou je het vinden

Bekijk
EFT Workshop: Hoe werk het?

Mensen zijn verschillend. Dit uit zich in diverse dingen, zo ook in de communicatie. Men communiceert nou eenmaal

Bekijk
Workshop communicatiestijlen: DISC model

Inspirerend: een motiverende speaker“Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al

Bekijk
Inspirerend: een motiverende spreker

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van de positieve effecten van mindfulness trainingen. Het draagt bij aan

Bekijk
Workshop Mindfulness training voor bedrijven

Empowerment workshop op het werk; gaaf! Maar wat is het eigenlijk precies? Kort samengevat kunnen we ‘empowerment' omschrijven

Bekijk
Empowerment Workshop

Regelmatig puur ontspannen door middel van een massage heeft aantoonbaar een positief effect op de werkzaamheden. Hiervoor kun

Bekijk
Workshop: zelf leren masseren

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor het digitaal leidinggeven. Hoe blijf je effectief geconnect met je medewerkers en

Bekijk
Vitaal Leiderschap voor managers

Tijdens deze workshop wordt er onderzocht wat de fysieke belasting is van jouw werkplek en wat voor jou

Bekijk
Ergonomisch werken: jouw werkhouding verbeteren

Feedback is iets anders dan je ongezouten mening geven. Door op de juiste manier feedback te geven én

Bekijk
Workshop feedback geven en ontvangen

Stoel op de verkeerde hoogte tegenover een scherm dat te laag staat of een muis die simpelweg niet

Bekijk
Gezonde thuiswerkplek

De bewegingen van Tai Chi hebben gezondheid bevorderende eigenschappen. Het brengt ons lichaam en geest in balans. Wereldwijd

Bekijk
Tai Chi workshop

Ben jij een optimistische of een realistische planner? Time management gaat niet alleen over strakke deadlines en zoveel

Bekijk
Timemanagement workshop: efficiënt werken

Koken met collega'sTeambuilding pur sang. Werk je niet goed samen? Dan drukt het eindresultaat je nog eens extra

Bekijk
Koken met collega’s

Staat het al op jullie vitaliteitsprogramma? Stretchen op het werk. Want vergis je niet, rekken en strekken kan

Bekijk
Stretching workshop: ontspannen op werk

Het woord ‘werkgeluk’ klinkt wel heel erg blij. Maar dat mag ook, toch? Voelen jouw medewerkers werkgeluk tijdens

Bekijk
Wat is werkgeluk? Ontdek het nu!

Welke rol speelt presenteren in jouw werk? Leg je zo af en toe iets uit aan collega’s of

Bekijk
Workshop: Overtuigend Presenteren

Een workshop vol hilariteit, ontspanning en verbinding. Zingen met collega’s, daar had je vast nog niet aan gedacht?

Bekijk
Teambuilding: zingen met collega’s

Aanbod van alle online workshops

Inspirerende en creatieve online workshops kunnen stimuleren dat het personeel met een glimlach naar werk komen. Een workshop kan zijn dat het ijs wordt gebroken tussen de medewerkers, maar een workshop kan heel inspirerend en leerzaam zijn. Ondanks dat het online is ben je toch met elkaar en kan je in een gezellige en vertrouwde omgeving de workshop volgen. Ook is het mogelijk om de workshop  in eigen tempo volgen en kan je zelf kiezen waar je de workshop volgt of je het in de eigen keuken volgt of achter je bureau.

Met je eigen collega’s leren samenwerken en communiceren online wordt steeds belangrijker sinds er meer vraag is naar hybride werken. Zo heb je de workshop thuis leren koken met collega’s. Hierin leer je met een gezellige sfeer heerlijke gerechten maken waarna je aan het einde kan genieten van je eigen creatie of maak je een lekker drankje in de workshop smoothies smaken online. De workshops worden gehouden bijvoorbeeld via Zoom en wordt er een uitnodiging gestuurd per e mail.

Welke online workshop past het best bij jouw bedrijf?

De juiste online workshop te kiezen voor wat past binnen het bedrijf is vaak een lastig iets. Kies je bijvoorbeeld voor iets wat veel aansluit op de dagelijkse activiteiten binnen het bedrijf of kies je voor een unieke / leuke workshop die je normaal gesproken niet dagelijks voorbij ziet komen.

Om hierbij te helpen zijn er de volgende tips:

1. Spreek met collega’s en luister goed naar waar zij behoefte aan hebben.
2. Bepaal vooraf wat het doel van de workshop is. Is het als een leuk bedrijfsuitje of wil je liever een leerzame workshop?
3. Zorg dat iedereen de workshop in eigen tempo kan volgen waar zij ook willen.
4. Wat ook werkt is niet te veel druk leggen achter het kiezen.
5. Kijk wat de workshops inhouden en vergelijk de workshops met elkaar.

Persoonlijke ontwikkeling door middel van online workshops

De workshops met betrekking tot persoonlijke groei zijn  hartstikke leerzaam en nuttig. Er zijn allerlei verschillende soorten workshops online te geven maar ook op locatie. Zo leer je met elkaar op een leuke manier skills als timemanagement of alle verschillende soorten communicatiestijlen en hoe / wanneer je dit kan toepassen in het dagelijks leven. 

Deze workshops dragen bij dat je door middel van een online sessie veel toegevoegde waarde krijgt wanneer je mee doet. Het leuke aan deze creatieve workshops is dat wanneer je werkt je gelijk resultaat ziet in de dagelijkse acties die je uitvoert.(resultaat ervaar je op je eigen tempo). Uiteraard adviseert De Fitte Medewerker hier graag over. Neem gerust contact op.

Ontspannen door middel van online workshops

De workshops voelen als een bedrijfsuitje of een dagje weg en de workshops zijn ook nog eens hartstikke leerzaam en nuttig. Er zijn allerlei verschillende soorten workshops online te geven maar ook op locatie. Zo leer je met elkaar op een leuke manier nieuwe skills die toepasbaar kunnen zijn na de workshops. Tussen de harde werkdagen door kom je met elkaar tot rust in de ontspannen online trainingen.

Deze workshops dragen bij dat je door middel van een online sessie veel toegevoegde waarde krijgt wanneer je mee doet. Door middel van een rustige uitleg over de workshop en wat er van je verwacht wordt deel je vervolgens met elkaar de feedback en leer je op deze manier gezamenlijk een nieuwe skill, door het delen van tips help je zo elkaar en zijn deze creatieve workshops ook goede activiteiten voor teamwork en -building. Uiteraard adviseert De Fitte Medewerker hier graag over. Neem gerust contact op.

Voel je energieker door een digitale training

Van een creatieve workshop tot een sessie die je doet zweten, dit is niet zomaar een online workshop schilderen van dikke dames. Fit, vitaal en energie zijn altijd key. En dit kun je op verschillende manieren bereiken. Zie het als samenwerken. Werknemers, MT en directie doen samen een activiteit, leren elkaar kennen en hebben plezier. Kies voor een leerzame online workshop zoals smoothies maken, leren masseren of hoe je ongeremd kunt lachen.

Verlaag de werkdruk op de zorg, verhoog het werkgeluk dit houd jouw medewerkers vitaal, betrokken en vrolijk. Tevens stimuleert dit tot creatieve ideeën en creativiteit in het algemeen. Ondanks alle creatieve workshops moet je wel in gedachte houden dat je daadwerkelijk een nieuwe skill leert en niet enkel een online workshop schilderen is van dikke dames.

Ook stimuleer je door middel van workshops de sfeer in het team doordat je gezamenlijk als team een leuke workshop volgt en hiermee ook nog eens nieuwe competenties leer. Het gemakkelijke aan deze workshops is dat een ieder zijn eigen tijd kan nemen met het leren van een nieuwe skill doordat de workshop online wordt aangeboden via ZOOM.

Mocht je interesse hebben, dan kun je hieronder direct een offerte aanvragen.

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Erg tevreden en meedenkend"

Wij zijn als organisatie erg tevreden. Het personeel denkt mee in oplossingen. Daarnaast zijn er tijdens het virtuele thuiswerkplekonderzoek hele concrete tips gegeven. Al met al een hele positieve ervaring!

Nynke de Vries - HR Medewerker Vilans

"Duidelijke communicatie en erg flexibel"

Onze gezondheidsdag was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en de stoelmassages waren heerlijk! 

Wendy Baars - HR Manager Eventim

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.